srijeda, 13 jun 2018 18:03

Sastanak predsjednika Odbora za međunarodne odnose i iseljenike sa šefovima diplomatskih predstavništava koja Crnu Goru pokrivaju nerezidentno iz Republike Srbije

Predsjednik Odbora za međunarodne odnose i iseljenike Andrija Nikolić, održaće odvojene sastanke sa šefovima šest diplomatskih predstavništava koji Crnu Goru pokrivaju nerezidentno iz Beograda.

Prvog dana boravka u Beogradu, Nikolić će se sastati sa ambasadorom Kraljevine Danske Nj.E. Andersom Hougardom i ambasadorom Kraljevine Belgije Nj.E Leom D'Aesom, dok će drugog dana biti upriličeni susreti sa ambasadorom Republike Portugal Nj.E. Augustom José Pestana Saraiva Peixotom, ambasadorom Kraljevine Holandije Nj.E. Henkom Van den Doolom, ambasadorom Kraljevine Španije Nj.E. Miguelom Fuertes Suarezom i ambasadorkom Kanade Nj.E. Kathleen Csaba.

Predsjednik Odbora Nikolić će tokom boravka u Republici Srbiji, posjetiti i Sremske Karlovce, gdje će održati sastanak sa predstavnicima udruženja i organizacija iseljenika koji žive i rade u Republici Srbiji.