utorak, 18 jul 2017 09:15

Odbor za bezbjednost i odbranu održaće konferenciju na temu: ″Regionalna saradnja i bezbjednost“

Cetinje, 22. jul 2017. godine

Odbor za bezbjednost i odbranu Skupštine Crne Gore održaće u subotu, 22. jula 2017. godine, u hotelu “Grand” na Cetinju konferenciju na temu: ″Regionalna saradnja i bezbjednost″. Ovim povodom okupiće se predsjednici odbora za bezbjednost i odbranu i šefovi stalnih delegacija pri Parlamentarnoj skupštini NATO iz Albanije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske,  Makedonije, Slovenije  i Srbije.

Tokom radnog dijela učesnici će razmijeniti mišljenja o regionalnoj bezbjednosti i saradnji i aktuelnim bezbjednosnim izazovima.

Početak konferencije planiran je za 10 sati, kada će se učesnicima obratiti predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović, šef stalne delegacije pri Parlamentarnoj skupštini NATO Branimir Gvozdenović i predsjednik Odbora za bezbjednost i odbranu Obrad Mišo Stanišić.

Novinari, snimatelji/fotoreporteri koji nemaju stalne akreditacije potrebno je da se registruju putem mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. do petka, 21. jula 2017. godine, do 16 sati.