ponedjeljak, 17 jun 2019 14:40

Posjeta učesnika Kursa za visoke oficire (Senior Course) NATO odbrambenog koledža iz Rima

Skupštine Crne Gore, Plenarna sala, 10.00 sati

Odbor za bezbjednost i odbranu Skupštine Crne Gore primiće u zvaničnu posjetu učesnike Kursa za visoke oficire (Senior Course) NATO odbrambenog koledža iz Rima, u utorak, 18. juna 2019. godine.

Na početku sastanka, polaznicima Koledža obratiće se predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović, a potom će predsjednik Odbora za bezbjednost i odbranu Obrad Mišo Stanišić upoznati goste sa odbrambenim pitanjima, aktivnostima na planu međunarodnih odnosa, te sveukupnim političkim sistemom Crne Gore kao najmlađe članice NATO saveza.

Delegacija NATO odbrambenog koledža boravi u Crnoj Gori od 17. do 19. juna 2019. godine, a predvodi je general-potpukovnica Kris Vajtkros, koja komanduje Koledžom.

Delegaciju u posjeti Crnoj Gori čini 80 predstavnika iz 33 zemlje članice NATO i partnera.

Sastanak će biti održan u Plenarnoj sali, sa početkom u 10.00 sati.
           

Akreditovani snimatelji/fotoreporteri mogu snimiti početak susreta, a nakon sastanka biće izdato saopštenje za javnost. Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Odjeljenju za odnose sa javnošću na broj 020 404 565 ili putem e-mail adrese Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.