srijeda, 12 april 2017 13:22

Predsjednik Brajović primiće poslanike iz Njemačke i šefa fondacije Konrad Adenauer

Predsjednik Skupštine Crne Gore, Ivan Brajović primiće u četvrtak, 13. aprila 2017. godine, poslanika Parlamenta pokrajine Hesen Manfreda Penca, poslanika Parlamenta pokrajine Brandenburg Gordona Hofmana, kao i šefa fondacije Konrad Adenauer za Srbiju i Crnu Goru, Norberta Bekman-Dirkesa.

Sastanak će biti održan u Bijelom salonu, sa početkom u 10 sati i 30 minuta.

Na sastanku će biti riječi o bilateralnom odnosu Crne Gore i SR Njemačke, jačanju parlamentarne i sveukupne saradnje sa institucijama kako na pokrajinskom, tako i saveznom nivou. Podsjećamo da je predsjednik Parlamenta pokrajine Hesen Norbert Kartman bio u zvaničnoj posjeti Crnoj Gori u martu ove godine.

Kada je o fondaciji Konrad Adenauer riječ, preko svoje kancelarije u Podgorici uspješno realizuje projektne aktivnosti u Crnoj Gori u oblastima kao što su unapređenje parlamentarne demokratije i snaženje institucija, podrška procesu evropskih integracija, te podrška reformama u oblasti vladavine prava.         

Početak sastanka biće otvoren za snimatelje i fotoreportere, a nakon susreta biće izdato saopštenje za javnost.

Predstavnici medija ulaze u Skupštinu Crne Gore korišćenjem godišnje akreditacione kartice, uz lični identifikacioni dokument. Ukoliko nemaju stalnu akreditaciju, potrebno je da od Odjeljenja sa javnošću Skupštine Crne Gore zatraže izdavanje dnevne akreditacije putem fax-a 020 404 518 ili na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.