ponedjeljak, 04 januar 2021 11:55

Predsjednik Skupštine razgovarao sa privrednicima iz Pljevalja

Radnu posjetu opštini Pljevlja, predsjednik Skupštine Crne Gore Alekse Bečića završio je sastankom sa privrednicima iz ove opštine.

Sastanak je bio prilika da privrednici iz ove opštine upoznaju predsjednika Bečića sa problemima i izazovima sa kojima se suočavaju u Pljevljima.

Predsjednik Skupštine ukazao je na značaj saradnje svih institucija u cilju kreiranja povoljnijeg ambijenta za poslovanje, naročito tokom pandemije koronavirusa. On je istakao posebnu važnost strateškog planiranja upravljanjem prirodnim resursima i njihove adekvatne valorizacije.

„Veliki potencijali u poljoprivredi, šumarstvu, drvopreradi i turizmu moraju biti bolje promovisani, uz jasnu viziju i dugoročnu održivost, kako bi u konačnom doprinijeli poboljšanju standarda života građanki i građana opštine Pljevlja, čime bi se smanjio jedan od najvećih problema na sjeveru Crne Gore - odlazak mladih ljudi“, istakao je predsjednik Bečić.   

Uz posebnu zahvalnost na mogućnosti da svoje probleme iznesu predsjedniku Skupštine Crne Gore, privrednici su bili jedinstveni u ocjeni da je njihov zajednički cilj unapređenje razvoja njihove sredine.