četvrtak, 19 novembar 2020 11:00

Predsjednik Skupštine Crne Gore čestitao Dan opštine Pljevlja

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić čestitao je 20. novembar - Dan opštine Pljevlja predsjedniku Opštine Igoru Goluboviću i predsjedniku Skupštine opštine Dragiši Sokiću:

„Nadahnuti slavnim antifašističkim tekovinama, skladnim multietničkim suživotom i viševjekovnom bogatom kulturom, koristim priliku da Vam uputim srdačne čestitke povodom 20. novembra - Dana opštine Pljevlja.

Na svima nama je zadatak da očuvamo vjerski i nacionalni sklad u Pljevljima, da adekvatno sprovedemo započete i planirane infrastrukturne i privredne projekte, unaprijedimo postojeće administrativne i ljudske resurse, te da se dodatno obavežemo na poštovanje neophodnih standarda zaštite životne sredine, kako bi ovaj grad istinski postao zamajac razvoja Crne Gore u cjelosti.

Punom valorizacijom industrijskih, energetskih, poljoprivrednih i turističkih potencijala Pljevalja, stvorićemo nove vrijednosti za mlade ljude, kao i bolji poslovni ambijent za sve relevantne subjekte zainteresovane za ulaganja u navedene oblasti koje su od vitalnog značaja za razvoj sjevernog regiona države, što će direktno generisati značajan broj novih radnih mjesta i doprinijeti unapređenju kvaliteta života u gradu pod Ljubišnjom.“