nedjelja, 20 avgust 2017 07:23

Predsjednik Skupštine čestitao muškoj kadetskoj košarkaškoj reprezentaciji osvajanje srebrne medalje na prvenstvu Evrope

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović čestitao je muškoj kadetskoj košarkaškoj reprezentaciji Crne Gore osvojeno srebro na Evropskom prvenstvu.

,,Upućujem vam najsrdačnije čestitke povodom osvajanja srebrne medalje na prvenstvu Evrope. Cijela Crna Gora je u ovom trenutku uz vas, ponosna na vaš uspjeh i zahvalna za radost koju ste nam donijeli.

Vi ste primjer kako se posvećenošću, upornim radom i srcem postižu vrhunski rezultati i dostojno brane boje svoje države. Mlade generacije sportista svojom istrajnošću, timskim duhom, dostojanstvenim ponašanjem na terenu i van njega su najbolji predstavnici Crne Gore i garant svijetle budućnosti našeg sporta.

Uvjeren sam da ćete i ubuduće na najbolji način predstavljati crnogorski sport i Crnu Goru i u to ime, vama, treneru, stručnom štabu, rukovodstvu reprezentacije i Košarkaškom savezu Crne Gore, još jednom čestitam veliki uspjeh ostvaren na prvenstvu Evrope.''