četvrtak, 30 jul 2020 15:35

Potpredsjednik Skupštine Genci Nimanbegu čestitao Kurban-bajram

Čestitku upućenu vjernicima islamske vjeroispovjesti, Islamskoj zajednici i reisu Rifatu ef. Fejziću prenosimo u cjelosti:

Poštovani reise Rifate ef. Fejziću,

Povodom velikog praznika – Kurban-bajrama, Vama lično, svim vjernicima islamske vjeroispovijesti, Islamskoj zajednici u Crnoj Gori i Vašoj cijenjenoj porodici od srca čestitam.

Žrtvovanje u ovim danima velikih izazova ali i nade za dobro, za boljitak svih, kao simbolika velikog praznika – Kurban Bajrama neka bude putokaz svima nama za djela za dobrobit čovjeka i milost Božju.

S poštovanjem,

Genci Nimanbegu,

Potpredsjednik Skupštine Crne Gore,

Poslanik koalicije "Shqiptarët vendosur/ Albanci odlučno"

* * *

I nderuari Reis Rifat ef. Fejziq

me rastin e festës së madhe të Kurban Bajramit Ju përcjell dëshirat më të përzemërta Juve personalisht, familjes suaj të nderuar, Bashkësisë islame në Mal të Zi dhe të gjithë besimtarëve islamë.

Flijimi në këto ditë të sfidave të mëdha dhe shpresës për të mirën, për mirëqenien e të gjithëve, si simbolikë e Festës së madhërishme e Kurban Bajramit le të jetë udhë rrëfim për të gjithë ne, për veprat e mira në dobi të njeriut dhe për hirin e Zotit.

Me respekt,

Genci Nimanbegu,

Nënkryetar i Kuvendit të Malit të Zi,

deputet i koalicionit “Shqiptarët të vendosur”