petak, 24 april 2020 16:44

Čestitka potpredsjednika Nimanbegua povodom početka svetog mjeseca Ramazana

Povodom početka mjeseca Ramazana svim vjernicima islamske vjeroispovijesti kao i reisu Islamske zajednice u Crnoj Gori, čestitku je uputio potpredsjednik Skupštine Crne Gore, Genci Nimanbegu:

„Poštovani Reise Rifate ef. Fejziću,
Povodom početka Svetog mjeseca Ramazana, Vama, Islamskoj zajednici u Crnoj Gori i svim vjernicima islamske vjeroispovijesti upućujem najsrdačnije čestitke.
Želim da Sveti mjesec Ramazana donese mir i harmoniju. Želim lak i prihvatljiv post, a duhovno pročišćenje da bude naš pratilac, ne samo u ovo vrijeme krize.

S poštovanjem,

Genci Nimanbegu"

* * *

"I nderuari Reis, Rifat ef. Fejziq,
Me rastin e fillimit të Muajit të shenjtë të Ramazanit, Ju përcjell urimet më të përzemërta Juve, Bashkësisë islame në Mal të Zi dhe të gjithë besimtarëve muslimanë.
Uroj që ky Muaj I shenjtë t’ju sjellë paqe dhe harmoni. Ju dëshiroj agjërim të lehtë dhe të pranueshëm, e spastrimi i përfituar shpirtërorë të jetë përcjellës I yni. Jo vetëm në këtë kohë krize.

Me respekt,

 Genci Nimanbegu"