ponedjeljak, 03 jun 2019 14:41

Čestitka potpredsjednika Skupštine povodom Ramazanskog bajrama

I nderuari Reis Rifat ef. Fejziq,

Me rastin e festës së madhe të Bajramit Ju përcjell dëshirat më të përzemërta Juve personalisht, familjes suaj të nderuar, Bashkësisë islame në Mal të Zi dhe të gjithë besimtarëve islamë. Dëshiroj se agjërimi gjatë muajit të shenjtë Ramazanit të bëhet i pranueshëm dhe spastrimi i përfituar shpirtëror të na përcjellë gjatë të tërë kohës.

Me respekt,

Genci Nimanbegu,

Nënkryetar i Kuvendit të Malit të Zi

 

Poštovani Reise Rifate ef. Fejziću,

Povodom velikog praznika – Fiter Bajrama, Vama lično, svim vjernicima islamske vjeroispovijesti, Islamskoj zajednici u Crnoj Gori i Vašoj cijenjenoj porodici od srca čestitam. Želim da post tokom svetog mjeseca Ramazana bude prihvaćen, a duhovno pročišćenje da sve nas prati sve vrijeme.

S poštovanjem,

Genci Nimanbegu,

Potpredsjednik Skupštine Crne Gore