utorak, 10 januar 2017 11:35

Održana komemorativna sjednica povodom smrti generalnog sekretara Skupštine Crne Gore

U Skupštini Crne Gore danas je održana komemorativna sjednica povodom smrti generalnog sekretara, Siniše Stankovića. Obraćajući se prisutnima, predsjednik Skupštine Crne Gore, Ivan Brajović naveo je, između ostalog, da je Stankovića krasilo izuzetno čovjekoljublje i da je autoritet gradio isključivo na svojim djelima.

Predsjednik Brajović je dodao da su generalnog sekretara odlikovali stručnost, kompetentnost i naporan rad i da je pitanjima rada Skupštine pristupao kao visoki profesionalac i ozbiljan domaćin. 

On je istakao da je Stanković bio nenametljiv, inženjerski precizan i spreman da čuje druge ljude, posebno zaposlene za koje su njegova vrata bila uvijek širom otvorena, dajući sve od sebe da njihovi problemi budu trajno riješeni.

„Misija našeg generalnog sekretara bila je da se radi temeljno i ozbiljno, timski, u dobrim uslovima i dobroj atmosferi. Zato je jučerašnji, uprkos svemu iznenadni odlazak Siniše Stankovića, izazvao istinsku, iskrenu tugu zaposlenih u Skupštini Crne Gore“, rekao je Brajović.

„Posljednje dvije godine koliko je proveo u Skupštini Crne Gore, bile su dovoljne za trajno poštovanje poslanika i zaposlenih crnogorskog parlamenta“, zaključio je predsjednik Skupštine Crne Gore, Ivan Brajović.

Komemorativnu sjednicu otvorio je potpredsjednik Skupštine Crne Gore, Genci Nimanbegu koji je naglasio da „danas ispraćamo generalnog sekretara, iskrenog posvećenika svom poslu u svakom njegovom segmentu, koji je zaslužio poštovanje ljudskim i profesionalnim kvalitetima“.