ponedjeljak, 05 februar 2018 15:40

Parlamentarna skupština NATO

Pariz, 7 - 9. februar 2018. godineZajednički sastanak Komiteta za ekonomiju i bezbjednost sa Organizacijom za ekonomsku saradnju i razvoj (OECD)

Stalna delegacija Skupštine Crne Gore u Parlamentarnoj skupštini NATO u sastavu - Obrad Mišo Stanišić i Genci Nimanbegu, učestvovaće u radu Zajedničkog sastanka Komiteta za ekonomiju i bezbjednost sa Organizacijom za ekonomsku saradnju i razvoj (OECD), koji će biti održan u periodu od 7. do 9. februara 2018.godine, u Parizu.

Poziv za učešće u radu  ovog sastanka upućen je i članovima Političkog komiteta Parlamentarne skupštine NATO kao i parlamentarcima iz zemalja članica OECD i to - Austrije, Finske, Švedske i Švajcarske.

Zajednički godišnji sastanak će biti realizovan u okviru Parlamentarnih dana Organizacije za ekonomsku saradnju i razvoj (OECD) sa ciljem obezbjeđenja neposredne razmjene informacija između delegata Parlamentarne skupštine NATO sa ekspertima OECD-a po planiranim temama, kao i bilateralnih susreta saglasno interesovanjima parlamentaraca po pitanjima od interesovanja.